Automaatne tõlked (powered by Powered by Google):
Afrikaans Albanian Arabic Belarusian Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swahili Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh Yiddish
+ Vasta Thread
Tulemused 1-4 4

Thread: Korruptsioon on Novalogic

1. # 1
    Site Admin ja omanik
    Riik:
    Users Country Flag SuperTaz'S Avatar "title \u003d"SuperTaz's Avatar
    Liitumise kuupäev
    Mai 2008
    Vanus
    30
    Ametikohad
    200
    Downloads
    2
    Salvestused
    2

Exclamation Korruptsioon on Novalogic

Noh, mõned foorumi ja mängu moderaatorid, kes on vabatahtliku Nova lahkuvad tõttu tavadele Novalogic hakanud tegema. Siin on üks sõnum NW Mod 03 juures seda teemat:

Foorum Farewell »Novaworld ühenduse

Olen püüdnud oma parima, aastate jooksul
    olema õiglased ja kasulik foorumitel ja mäng.
    Olen teinud mõned vead aastate jooksul ja
    teinud kõik üritavad õigus vea
    I või muu moderaator on teinud.

Mõned ütlevad aitäh, teised ütlevad head teed tal minna.
    Olen rahul, et ma tegin oma parima, et aidata kogukonda,
    Novalogic ja Game Mõõdukus programmi.

Olen nulltolerantsi pettuse ja
    ei saa osa millestki, mis enam
    tunneb samamoodi.

Parimate soovidega kõigile,

Mäng Moderaator 1 / Foorum Moderaator 03

Lõbus ja Hoidke Jututuba Clean
    Ja siin on tsiteerida NW Mod 12, seda teemat:

Foorum Farewell »Novaworld ühenduse

Raske südamega ma olen postitad täna minu tagasiastumine nii foorum mõõdukus ja mängu mõõdukus programmides.

Jooksul 4 aastat olemise peale nende programmide olen püüdnud olla aus ja neutraalne. Ma olin uhke, et minu ajal, kui moderaator ja teadmiste olin aidates hoida foorumid / serverite puhas vaeva tegijatele.

Tahaks laiendada kõigile neile kogukonnas mängijaid, et pole kunagi rikkunud NDA või EULA kuidagi kujul või vormis vabandab võttes seista bye samas anorakkien kus lubatud on seal keelatud ja peatab kukuks koos midagi enamat kui need mängijad väljamõeldud põhjused, miks see kõik juhtus. Palun mõista, et kuigi kui erapooletu ja pidi jääma neutraalseks sama ranged standardid, millele me pidime vastama jaoks ei ole ettevõtte töötaja.

Nagu minu counter osasid, mis on ette nende programmide Pean ennast suurendada vastuolus tulemas poliitikat, mis ei ole enam sisaldada nulltolerants petmine. Pole midagi silma avamise Turhuus olukorras kui näha tundi tasub tõendite kogumise ja vajalikku tööd koht on piirata mängija seda vaadata saan kustutada mõne sekundi jooksul, sest kes on töötaja sõbrad leht või sõber sõber. Iga eemaldamine on löök vastu nägu iga aus mängija, mis nõuab kõrgemat standardit petavad kaitstes samas mängus. Selline ettevõte ei vääri minu lojaalsus kui klient ja see kindlasti ei vääri tuhandeid tunde vabatahtlike aega olen pannakse need programmid.

Ma kindlalt uskunud kontrolle ja tasakaalu süsteemis oli meil programmis. See toimis ja toimis hästi. Need, kes oleks kurdavad programm on hea näide meie otsust hoida serverite puhas veel äriühing lubatud need mängijad naasta. Nad on muutunud põimunud on kangas ja põhiosa, mis jäi üle Novalogic ja millisel eesmärgil nad suunatakse Julgen ei hooli meelelahutuse.

Tahaksin tänada Mike Harling kõigi oma aega ja pühendumist töös ta püüda hoida serverite puhtad ning aidata üldsust politsei ise. Nr ainsuses liikme mida varem Nova ei rohkem neid, kes tõesti asja selles kogukonnas. Sa mängijad, et kui puhas ja aus, otsin midagi muud kui nautida mängu. Kahjuks see on väga kiiresti need päevad ja hoolimata retoorikast ainult süveneb koos kaotada meie programmi.

Tahaksin tänada kõiki liikmeid Mõõdukus personal olen tundnud aastaid. Mitte kunagi ei ole ma näinud nii vähe anda nii palju seal vaba aega täiesti null tänu firmalt te pühendatud aega säästa alates Hr Harling. Läbi loodete vaeva tegijad otsin punkti sõrmede meid proovida ja halvusta meid halb suhupaneku alates korrutada peatatud kontoomanike veel lubatud naasta kogukonna sa ikka vedada koos lahendada, au ja aususe ettevõttes südamelähedane, et olenemata mida ühendus oli öeldakse teaksid tõde.

Et need, kes pimesi unistus parema tuleviku nimel. Kahjuks võin öelda vaid õnne sulle. Sa vajad neid.

Mäng Moderaator 20
    Foorum Moderaator 12
    Niisiis, kuna seda küsimust, ma ei kavatse osta ega toetada nova enam ja ma loodan, et te kõik ei kas. Aga mida saate teha, kui soovite. Kui nova tahab lasta creating voolata oma serverites lihtsalt sellepärast, et nad on "sõbrad" koos nendega, siis nad ei hakka support üldse!

2. # 2
    Super duper Moderaator Rusty'S Avatar "title \u003d"Rusty's Avatar
    Liitumise kuupäev
    Mai 2008
    Vanus
    20
    Ametikohad
    36
    Downloads
    0
    Salvestused
    0

Nova vaja zip oma tõmblukk. Seni ei näe mind ostavad uusi Nova mäng (id).
    "Miski ei kestab igavesti, nii live it up, juua seda alla, naera see välja, et vältida pulli ****, võta võimalusi, & kunagi kahetseb, sest üks asi, kõik mida tegi, oli just see, mida sa tahtsid!"

3. # 3
    Site Admin ja omanik
    Riik:
    Users Country Flag SuperTaz'S Avatar "title \u003d"SuperTaz's Avatar
    Liitumise kuupäev
    Mai 2008
    Vanus
    30
    Ametikohad
    200
    Downloads
    2
    Salvestused
    2

Novalogic fails

4. # 4
    Liige
    Liitumise kuupäev
    Veebruar 2010
    Ametikohad
    1
    Downloads
    0
    Salvestused
    0

Default Novalogic sa loosers

Jah, ma arvan Moderaator 3 ja 20 on õigus ... Ma ei ole kunagi osta uue mängu neilt uuesti ... Nad dont hoolitsevad nemad oma klientidele ...

NOVALOGIC LOOSERS

/ Skandinaavia

+ Vasta Thread

Liikmed, kes on lugenud seda teemat: 1

Postitamise Permissions

• Te ei tohi postitada uusi niidid
  • Te ei tohi Postitus vastused
  • Te ei tohi postitada manuseid
  • Te ei tohi muuta oma postitusi

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50